Winkel

Welkom in de winkel!

Maak een keuze of u een foto wil aan de muur of juist een hoge resolutiefoto om te downloaden. U kunt dan vervolgens zelf besluiten wat u met de foto doet.

Foto’s in hoge resolutie (download)

Foto’s voor aan de muur

Foto’s in hoge resolutie. Indien u voor een publicatie een foto nodig heeft is het goed om direct een foto te kunnen downloaden. Dat kan hier. Foto’s zullen in eerste instantie niet groter zijn dan 40 cm breed (A3). Voor grotere formaten kunt u contact opnemen. Ook voor andere dan de getoonde foto’s verzoek ik u contact op te nemen. Bij de foto’s zal vermeld staan wat het gebruiksrecht is. Bij commercieel gebruik (reclamecampagne etc.) zullen de kosten iets hoger liggen.

NB.Op downloads zit geen bedenktijd, immers u beschikt dan over een hoge resolutiefoto die als origineel gebruikt kan worden. 

Foto’s aan de muur. Hoe gaaf is het om een bijzondere mooie foto uw wanden te laten verfraaien? Of het nu gaat om een kantooromgeving of uw woonkamer, foto’s zijn vandaag de dag de nieuwe schilderijen. Daarnaast zijn vrijwel alle formaten en materialen mogelijk zoals dibond, canvas en zelfs behang. Foto’s voor aan de muur worden geleverd via het gerenommeerde “Werkaandemuur”-bedrijf dat internationaal levert. Klik hier en zie welke foto’s u kan bestellen van mij. Regelmatig komen er nieuwe foto’s bij.

Enige resultaat