Vastgoedfotografie en Projectfotografie

Vastgoed fotografie

Uw vastgoed op de juiste manier onder de aandacht brengen. Keurig strak gefotografeerd. Mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit. Daarvoor kunt u bij mij terecht. Overleg over stijl belichting en gewenst eindresultaat spreekt voor zich.

Projectfotografie

U werkt mee aan projecten. Levert kozijnen, deuren, drainage, noem het maar op. Onderscheidend zijn speelt een rol voor u. U laat zien welke rol uw producten spelen bij het totale project. En bent uiteraard trots op het eindresultaat.

Vastgoedfotografie; van brochure tot banner

Hoe gaaf is het als uw vastgoedproject een absolute blikvanger wordt? Banners op groot formaat die opvallen. Brochures die de aandacht trekken op welke leestafel dan ook. Het kan! neem contact met mij op! ┬áHieronder een recent project. ┬áDe foto’s gemaakt voor appartementen verhuur in Den Haag. Een paar voorbeelden:

Foto’s zijn eigendom van Greystar aangezien deze klant de rechten afkocht.

Deze serie is aangevuld met een aantal lifestyle cq omgevingsfoto’s van Den Haag, zodat er een look en feel met de omgeving ontstond.

Projectfotografie

Uw bedrijf speelt een belangrijke rol bij de totstandkoming van een project. Of het nu renovatie betreft of juist een nieuwe drainage bij een groot bouwproject. Soms is uw rol direct zichtbaar en soms is het (denk aan drainage) minder zichtbaar. Maar trots bent u op het eindresultaat! Hieronder ziet u foto’s van een tweetal projecten. Het leveren van isolatiemateriaal bij het renoveren van onder andere het dak van de Cruiseterminal in Rotterdam door Rockwool en het leveren van drainage oplossingen door Nophadrain bij grotere bouwprojecten met parkeergarages.

Cruiseterminal Rotterdam voorzien van een nieuw dak

Bij een bouwproject in Rijnsburg werd een beloopbaar dak van de parkeergarage gemaakt inclusief drainage.