Tarieven

Tarieven

“De hoogste kwaliteit voor een normale prijs”

Ja, er zijn beginnende fotografen die vanuit huis werken, die geen studio hebben. Een goedkope camera en wat minder ervaring. Zij doen u aanbiedingen die lager liggen. Maar wat ik wil is dat u jarenlang nog geniet van de kwaliteit van de foto. Alles haarscherp, perfecte huidtinten, goed afgewerkt en belicht. De camera waarmee ik werk is voor weinig fotografen weggelegd. U kunt hier tegen een normale prijs gebruik van maken. Maak die keuze voor het beste. Ik ben er voor u!

 

Portretfotografie in de studio:

150 euro ex btw per uur

inclusief 5 foto’s in hoge resolutie en bewerkt

per half uur: 75 euro ex btw, inclusief 2 foto’s in hoge resolutie (Hasselblad kwaliteit)

extra foto’s: 15 euro ex btw per stuk

per dagdeel (4 uur): 475 euro ex btw (concrete afspraak op maat mogelijk)

Portretfotografie op locatie: idem

Portretfotografie voor magazines en publicaties:

150 euro ex btw per reportage binnen 30 km afstand vanaf Rijswijk.

kortingstarief voor frequente reportages: 105 euro ex btw per reportage

Bij reportages buiten de regio (30 km of meer enkele reis) per reisuur 25 euro ex btw, reiskosten 0,19 euro/km  extra.

Alle foto’s worden geschoten met Hasselblad zodat u de allerhoogste kwaliteit aan portretten krijgt: scherper dan ooit, betere kleuren en huidtinten. High end portretfotografie.

Events en congressen

Voor events en congressen maak ik meestal gebruik van een professionele spiegelreflexcamera (full frame) met uitstekende lenzen. De kwaliteit is toereikend voor kleinere foto’s voor publiciteit (website en magazines) en de snelheid is goed (ter plekke eventueel doorzenden voor social media). Tarieven voor congressen (vanaf 1 uur) zijn 105 euro ex btw. Bij meerdere uren kan een afspraak op maat worden gemaakt. Tarief is inclusief beeldbewerking en gebruiksrecht. kwaliteit is echter niet te vergelijken met de high-end fotografie. Reiskosten: 0,21 euro/km.  Bij afname van 4 of meer uren geen reiskosten. Interesse? Neem contact op!

Technische fotografie

Architectuurfotografie, interieurfotografie en productfotografie

150 euro ex btw per uur. Inclusief hi-res bestanden, half uur beeldbewerking inbegrepen, extra beeldbewerking optioneel en bespreekbaar. Per dagdeel ( 4 uur) 450 euro. Wilt u een afspraak op maat? Neem dan contact op.

Portretten voor particulieren

Voor particulieren schiet ik ook portretten. In de studio tot maximaal 3 personen. Tarieven zijn zoals hierboven genoemd. Half uur tarief: 75 euro inclusief btw.  Inclusief 2 hoge resolutiefoto’s. Optionele foto’s 15 euro inclusief btw per stuk. Foto’s zijn leverbaar op elk formaat en in de allerhoogste high end kwaliteit. Uitsluitend op afspraak. Levertijd na schieten max.  3 werkdagen. U krijgt een overzicht in lage resolutie per mail van waaruit u kan kiezen.