Reviews

Reviews

Wat klanten van Maurits van Hout Fotograaf vinden….

Geef een review over de fotografie van Maurits van Hout

Als fotograaf vind ik het belangrijk te weten hoe mijn klanten over mij denken. Natuurlijk heb ik tijdens het proces contact met mijn klanten en weet ik hoe ze het ervaren, maar als je ze vraagt het op papier te zetten is het net iets officiëler.

Op dit moment heb ik een paar van die reviews verzameld wat oude (van linked in) en wat nieuwe en ik ga de komende tijd mijn klanten benaderen voor een review die hier geplaatst gaat worden. Die reviews zijn eerlijk en de letterlijke woorden van de klant. Wanneer u als klant van mening bent dat wat er staat geen juiste weergave is verzoek ik u dit direct te melden: info@mauritsvanhout.com

Voor mij is het belangrijk dat het beeld van mijn kwaliteiten en mijn dienstverlening juist is.

Maurits van Hout

Fotograaf

Goedemorgen Maurits,

Mijn complimenten, de foto’s zijn erg mooi geworden, zelfs voordat je ze bewerkt hebt .

Hartelijk dank voor het maken van de mooie foto’s waarvan je kunt zien dat er zorg en tijd aan is besteed.

Schitterende groet;

R. mei 2019

Heel tevreden ben ik met de mooie foto’s die Maurits gemaakt heeft. De kwaliteit van de foto’s, de service en de prijs kwaliteit verhouding hebben bij mij tot grote tevredenheid geleid en het uiteindelijke doel voldeed meer dan voldoende aan mijn verwachtingen. Zeer aan te bevelen!

 

L.H. 4.9.2019  Psycholoog/therapeut

Beste Maurits,
 
Bedankt voor de fijne samenwerking, ik vind de foto’s prachtig.
 Ik zal je zeker aanbevelen bij mijn klanten.
 
Met vriendelijke groet,
E. van der V.
13.6.2018

Maurits heeft afgelopen zomer een serie portretten gemaakt voor mijn website. Ik ben er erg tevreden over! Het mooie van Maurits is dat hij de persoon achter de foto heel goed in beeld brengt. Dat levert “echte” portretten op!

T. van S.  30 okt 2019

 

“Maurits is a great professional”. N.T.

7.8.2018

Al een aantal jaar maak ik met regelmaat gebruik van fotografie door Maurits van Hout. Bij hem is fotografie meer dan een plaatje. Naast de uitstekende kwaliteit die zich kenmerkt door een uitzonderlijke scherpte is Maurits in staat mee te denken over de inhoud van het beeld. Hij reageert snel en komt zijn afspraken altijd na. Wanneer je op zoek bent naar een foto met een verhaal en betekenis beveel ik Maurits graag aan.
Marjolein Triest, bestuurder TriASS en directeur SBO Horizon Zoetermeer. febr. 2018

“Maurits is een gepassioneerd fotograaf waar ik graag mee samenwerk. Altijd recht op het doel af maakt hij uitstekende platen. Gezellig in de omgang en gunt anderen ook de ruimte om hun werk te doen. Als ik niet kan bel ik Maurits!”

Eric van Nieuwland, Fotograaf. Nov 5.2010

“Maurits is een uitstekende fotograaf die je met een gerust hart ‘om een boodschap kunt sturen’. Hij is accuraat en prettig in de omgang, zeker belangrijk in zijn vak! En geen moeite is hem te veel.”

Ellen de Vries. laatste levensfase begeleider, NLP Post master. 2009

“Maurits has photographed me in his studio. He made a series that I am very happy with. The shoot was a birthday present from a very good friend and I must say a very succesful gift indeed. I usually do not really like being photographed but Maurits made me laugh and kept trying untill we got the desired results. For an impression see my LinkedIn photo ;-)”.

Marianne Vorrink, Independant Market Research Consultant at Vorrink Intelligence. 2009.

Maurits is a professional and creative photographer who has an eye for detail as well as the whole picture. He has an open and friendly personality and is easy and fun to work with.

Karen de Klerk 2009

strategy | policy | marketing | energy | sustainability

Alliander