Professionele fotoshoot, waarom kiezen voor de professional?

Waarom een professionele fotograaf u het beste kan helpen met een portretfoto

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een professional. Ik noem er een paar op.

  1. Kwaliteit. Uiteraard de kwaliteit. Maurits van Hout Fotograaf werkt met de allerbeste camera. High end apparatuur die de hobbyfotograaf niet heeft en die een kwaliteit levert die optimaal is. Indien u twijfelt, kijkt u maar op www.hasselblad.com om een idee te krijgen. Betere huidtinten, betere scherpte. Daarnaast uiteraard een uitstekende lichtinstallatie met meer mogelijkheden voor een perfecte fotoshoot. Een mooi fotografie portret voor iedereen!
  2. Creativiteit. Gevarieerde poses, blikken; alles op maat en naar wens. Gericht op het doel wat u hebt met de foto’s.
  3. Snelheid. Geen gestuntel, maar gericht werken om binnen een korte tijd tot maximaal resultaat te komen, zodat uw kosten beperkt blijven.
  4. Service. Uw foto’s snel afgeleverd en indien nodig bewerkt op elk formaat digitaal verstuurd, zodat u snel verder kan.
  5. Op locatie of in de studio. U kunt bij fotograaf Maurits van Hout in Den Haag (Rijswijk) terecht voor een fotoshoot in zijn studio of op (uw) locatie. Alles in goed overleg zoals u wenst.

Woont u in Rijswijk, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden of Voorburg? Dan bent u van harte welkom!

Hoe kunt u een portretfoto laten maken?

Wil u meer weten of graag een afspraak maken voor een fotoshoot? Neem contact op! Dat kan via: telefoon 070-3265223  of bij geen gehoor: tel. 06-50624221.

Mailen mag ook: info@mauritsvanhout.com

Tot snel!

 

Een mooi fotografie portret voor iedereen!