Interieurfotografie

Interieurfotografie

Tonen wie u bent

Interieurfotografie speelt een belangrijke rol als u uw bedrijf of organisatie onder de aandacht wil brengen. Immers als u laat zien hoe uw winkel, uw nieuwe kantoorpand eruit ziet dan toont u ook wie u bent. Welke keuzes voor u tellen, wat u wil laten zien aan uw klanten en bezoekers. Een goede interieurfoto zal uitnodigen eens langs te komen.

Een kritische blik van een interieurfotograaf uit Rijswijk, bij Den Haag

Goede interieurfoto’s vergen een kritische blik. Nauwkeurig kijken, elementen uit het beeld verplaatsen die het beeld niet ten goede komen. Een goede interieurfotograaf ziet dit. Hij helpt u en assisteert u. Zodoende komt u samen met de fotograaf tot een mooie serie foto’s van uw interieur.

Planning

Goede interieurfotografie vergt ook planning. Wanneer laat u de foto’s maken? Heeft u voldoende tijd? Is de ruimte vrij? Als u een winkel heeft, kies dan juist die vrije ochtend!

interieurfotografie door Maurits van Hout fotograaf

Waarom zou u mij kiezen?

Allereerst de locatie. Als interieurfotograaf werk ik niet alleen in Den Haag (Rijswijk) maar door het hele land. ¬†Daarnaast kan ik een ideale mix aan ervaring bieden. Zo heb ik ruime ervaring met winkels (meestal juwelierszaken), kinderdagverblijven en sportaccommodaties, maar ook een politiebureau, een hotel en kantoren en scholen. Een nauwkeurige blik, gedegen advies en de drive om iets moois te maken samen met u. Daarbij worden de foto’s met middenformaatcamera geschoten (Hasselblad) in de allerhoogst mogelijke resolutie, zodat de foto’s behalve voor uw website perfect zijn in magazines of op banners op elk formaat. De allerhoogste kwaliteit qua beeld voor een acceptabele prijs maakt dat u zich kan onderscheiden ten opzichte van de rest!