Interieurfotografie door fotograaf Maurits van Hout

Interieurfotografie door Maurits van Hout

Tonen wie u bent

Interieurfotografie speelt een belangrijke rol als u uw bedrijf of organisatie onder de aandacht wil brengen. Immers als u laat zien hoe uw winkel, uw nieuwe kantoorpand eruit ziet dan toont u ook wie u bent. Welke keuzes voor u tellen, wat u wil laten zien aan uw klanten, bezoekers etc. Een goede interieurfoto zal uitnodigen eens langs te komen.

Een kritische blik van een interieurfotograaf uit Rijswijk (bij Den Haag)

Goede interieurfoto’s vergen een kritische blik. Nauwkeurig kijken, elementen uit het beeld verplaatsen die het beeld niet ten goede komen. Een goede interieurfotograaf ziet dit. Hij helpt u en assisteert u. Zodoende komt u samen met de fotograaf tot een mooie serie foto’s van uw interieur.

Planning

Goede interieurfotografie vergt ook planning. Wanneer laat u de foto’s maken? Heeft u voldoende tijd? Is de ruimte vrij?

Waarom Maurits van Hout kiezen?

Zoekt u een interieurfotograaf in Den Haag (Rijswijk) of elders? Interieurfotograaf Maurits van Hout kan u een ideale mix bieden. Ruime ervaring met winkels (meestal juwelierszaken), kinderdagverblijven en sportaccommodaties, maar ook een politiebureau,kantoren en scholen. Een nauwkeurige blik, gedegen advies en de drive om iets moois te maken samen met u. Daarbij worden de foto’s met middenformaatcamera geschoten (Hasselblad) in de allerhoogst mogelijke resolutie, zodat de foto’s behalve voor uw website perfect zijn in magazines of op banners op elk formaat.

Neem vrijblijvend contact op voor uw interieurfotografie en bel 06-50624221 of mail naar: info@mauritsvanhout.com