Fotograaf gezocht

wall art Amsterdam

Fotograaf gezocht in de regio Den Haag, waar moet u op letten?

Professioneel of niet?

Als de fotograaf aangesloten is bij een brancheorganisatie en in is geschreven bij de Kamer van Koophandel is die kans groter. Een professioneel fotograaf zal investeren in apparatuur, heeft geschikte apparatuur (vaak heel kostbaar) en een opleiding gevolgd. Met een opleiding wordt bedoeld een meerjarige opleiding aan een kunstacademie of een fotoacademie. Een fotocursus is vaak wat minder omvattend. Maurits van Hout Fotograaf uit Rijswijk (Den Haag) is aangesloten bij de NVF Nederlandse Vereniging voor Fotojournalisten  onderdeel van de NVJ en heeft de kunstacademie, Hogere graad Fotografie, gevolgd en met diploma afgesloten in Mol (België). Hij werkt met een eigen studio, heeft high end studioapparatuur en werkt met de nieuwste Hasselblad een camera uit het topsegment.

Voldoende ervaring?

Een ervaren fotograaf weet wanneer het beeld goed is. Zal daardoor tijdens bijvoorbeeld een event (maar ook een bruiloft) niet meer in beeld verschijnen dan nodig is en heeft toch die beelden die u graag wil hebben. Met een ervaren fotograaf kunt u in gesprek of mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden. Een ervaren fotograaf heeft minstens 5 jaar professioneel gewerkt als beroepsfotograaf en kan u middels publicaties en cv laten zien wat hij gedaan heeft. Hij heeft een ruim portfolio van voldoende kwaliteit en kan u eventueel in een gesprek de foto’s op een laptop tonen zodat u zeker weet dat het ook zijn foto’s zijn in het portfolio. Maurits van Hout Fotograaf werkt professioneel sinds 2002 en heeft een eigen studio, u kunt in zijn studio in Rijswijk werk bekijken en uw mogelijkheden doorspreken om tot een goede afspraak te komen.

 

Dus, komt u uit Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Leiden of Den Haag en zoekt u een fotograaf voor een mooie portretfoto of een congres, neem contact op!