Fotograaf gezocht

Fotograaf gezocht in de regio Den Haag, waar moet u op letten?

Is de fotograaf professioneel of niet?

Als de fotograaf aangesloten is bij een brancheorganisatie en in is geschreven bij de Kamer van Koophandel is die kans groter. Een professioneel fotograaf zal investeren in apparatuur, heeft geschikte apparatuur (vaak heel kostbaar) en een opleiding gevolgd. Met een opleiding wordt bedoeld een meerjarige opleiding aan een kunstacademie of een fotoacademie. Een fotocursus is vaak wat minder omvattend.

Voldoende ervaring?

Een ervaren fotograaf weet wanneer het beeld goed is. Zal daardoor tijdens bijvoorbeeld een event (maar ook een bruiloft) niet meer in beeld verschijnen dan nodig is en heeft toch die beelden die u graag wil hebben. Met een ervaren fotograaf kunt u in gesprek of mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden. Een ervaren fotograaf heeft minstens 5 jaar professioneel gewerkt als beroepsfotograaf en kan u middels publicaties en cv laten zien wat hij gedaan heeft. Hij heeft een ruim portfolio van voldoende kwaliteit en kan u eventueel in een gesprek de foto’s op een laptop tonen zodat u zeker weet dat het ook zijn foto’s zijn in het portfolio.

Uw fotografisch probleem samen oplossen?

Ik, Maurits van Hout ben gevestigd in Rijswijk ( bij Den Haag) en aangesloten bij de NVF Nederlandse Vereniging voor Fotojournalisten  onderdeel van de NVJ en heb  de kunstacademie in Mol (België)(Hogere graad Fotografie) gevolgd en met diploma afgesloten in 2001. Ik bezit een eigen studio, heb high end studioapparatuur en werk met de nieuwste Hasselblad; een camera uit het topsegment. Kwaliteit gegarandeerd.  Ik heb inmiddels 18 jaar ervaring en heb veel lastige klussen voorbij zien komen en sta dus open voor uw vraagstuk.

Doen!

Dus, komt u uit Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Leiden of Den Haag en zoekt u een oplossing voor uw fotografievraagstuk, neem contact op! Bel direct: 06-50624221 of mail info@mauritsvanhout.com