Portretfotografie

Portretfotografie Den Haag

“Een portretfoto is het gezicht van uw bedrijf of organisatie”

En dus zoekt u een fotograaf die u verder helpt, die uw personeelsleden mooi vastlegt zodat de buitenwereld weet wie u bent en nog belangrijker de uitstraling ziet die bij u hoort. Dat vraagt om een professional. Iemand die weet hoe het werkt, die u adviseert over ruimte en locatie en kan vertellen wat effectief is en wat niet. Die u uitlegt welke keuzes er zijn en u ook durft te spiegelen. Aangezien ik al portretten schiet sinds 2002 durf ik de samenwerking aan te gaan! Lees daarom hieronder verder wat er allemaal kan!

====================================================

Particulieren; zie hieronder/hiernaast

====================================================

Portretfotografie bij een interview

Bij een goed artikel hoort een mooie portretfoto. Dat kan de standaardportretfoto zijn die er al beschikbaar was, maar hoe gaaf is het als er gewoon een mooie, passende, unieke en nieuwe foto op locatie wordt gemaakt met raakvlakken naar het artikel. U, of de redactie van het magazine verstuurt een duidelijke briefing en ik ga voor u aan de slag. Kijk bij publicaties voor voorbeelden..

Bel: 06-50624221 of mail: info@mauritsvanhout.com

 

Breng uw medewerkers in beeld!

Uw klanten/relaties vinden het fijn om te zien met wie ze contact hebben. Een foto helpt daarbij. In een online smoelenboek worden portretten van de medewerkers getoond op een uniforme wijze. Geen ratjetoe aan foto’s met verschillende belichtingen, achtergronden en kleuren maar een mooi rustig geheel. Neem contact op als u voor uw organisatie/bedrijf ook zo’n smoelenboek wil. Telefoon: 06-50624221 of mail: info@mauritsvanhout.com

De groepsfoto

150 docenten van een grote school, 500 militairen, 20 ambassadeurs met de Koning, een team van medewerkers van een bandenbedrijf, 200 mariniers, een team van een juwelierszaak; allemaal voorbeelden van groepsfoto’s die ik heb gemaakt. Voordeel van mijn groepsfoto’s: ze worden geschoten met de allernieuwste Hasselblad camera waardoor de scherpte en huidtinten perfect zijn en de foto tot enorme maten is te vergroten zonder kwaliteitsverlies. Veel spiegelreflexcamera’s leveren deze kwaliteit niet. Vooraf kom ik eerst kijken hoe de situatie is en wat de beste locatie is voor de foto. Uiteindelijk komt dit het beeld ten goede. Alles in overleg. Zoekt u een fotograaf voor een groepsfoto? Neem contact op: info@mauritsvanhout.com   of bel direct: 06-50624221

 

Ook voor particulieren!

Een mooie portretfoto voor aan de muur of om cadeau te doen? In de studio kunt u tot een groep van 3 mensen foto’s laten maken. Op locatie kan ook. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Foto’s kunnen binnen 3 werkdagen worden geleverd in hoge resolutie. Afdrukken is ook mogelijk tot een formaat van 40 x 60 cm. Kijk voor de tarieven hier. Gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Particulieren moeten vooraf afrekenen.

 

 

Aanbieding

Op dit moment loopt er een aanbieding voor senioren (65+) tot 1 juni 2022. Klik hier voor meer informatie.

Een paar voorbeelden. Alle foto’s zijn geplaatst met toestemming van de gefotografeerde en vallen onder het copyright. Het is dus verboden foto’s te downloaden of te gebruiken in wat voor vorm dan ook.

Voorbeeld van een portretfoto in opdracht door fotograaf Maurits van Hout uit Den Haag (Rijswijk)

Voorbeeld van een portretfoto in opdracht door fotograaf Maurits van Hout uit Den Haag (Rijswijk)

 

Familieportretten zijn zóó belangrijk.

Recent overleed een direct familielid. Gelukkig had ik een aantal foto’s geschoten de laatste periode. Dus ik kan iedereen aanraden: maak regelmatig goede familiefoto’s, de tijd gaat altijd sneller dan je denkt.