Portretfotografie

Portretfotografie Den Haag

Portretfotografie Den Haag

Bij portretfotografie kunt u aan heel veel denken. De standaardportretfoto’s waarbij al uw personeelsleden tegen dezelfde achtergrond worden gefotografeerd voor bijvoorbeeld een smoelenboek op internet, maar ook exclusieve portretfoto’s van uw CEO of directeur op iedere gewenste plek. Daarnaast uiteraard thematische portretfoto’s gericht op ondersteuning van een artikel in een magazine of bij een publicatie op internet. Ik kan voor u een achtergrond meenemen en een high end belichtingsset. Daarnaast kunnen foto’s buiten gemaakt worden. Elke opdracht is op maat. Belangrijk voor u om te weten is dat een goede voorbereiding telt. Het vrijmaken van een ruimte, het reserveren van bijvoorbeeld een klaslokaal of een sporthal, voldoende ruimte voor een lichtset… hoe beter de voorbereiding des te effectiever kan de shoot plaatsvinden. Rekent u op 15 minuten tijd om alles klaar te zetten.

*in januari/februari 2020 20% korting;  zie aanbieding*

Portretfotografie voor bij een artikel of interview

Bij een goed artikel hoort een mooie portretfoto. Dat kan de standaardportretfoto zijn die er al beschikbaar was, maar hoe gaaf is het als er gewoon een mooie, passende, unieke en nieuwe foto op locatie wordt gemaakt met raakvlakken naar het artikel. U, of de redactie van het magazine verstuurt een duidelijke briefing en ik ga voor u aan de slag. Kijk bij publicaties voor voorbeelden..

Bel: 06-50624221 of mail: info@mauritsvanhout.com

Uw medewerkers in beeld; waarom een portretfoto laten maken?

Uw klanten/relaties vinden het fijn om te zien met wie ze contact hebben. Een foto helpt daarbij. In een online smoelenboek worden portretten van de medewerkers getoond op een uniforme wijze. Geen ratjetoe aan foto’s met verschillende belichtingen, achtergronden en kleuren maar een mooi rustig geheel. Neem contact op als u voor uw organisatie/bedrijf ook zo’n smoelenboek wil. Telefoon: 06-50624221 of mail: info@mauritsvanhout.com

Groepsfoto

150 docenten van een grote school, 500 militairen, 20 ambassadeurs met de Koning, een team van medewerkers van een bandenbedrijf, 200 mariniers, een team van een juwelierszaak; allemaal voorbeelden van groepsfoto’s die ik heb gemaakt. Voordeel van mijn groepsfoto’s: ze worden geschoten met de allernieuwste Hasselblad camera waardoor de scherpte en huidtinten perfect zijn en de foto tot enorme maten is te vergroten zonder kwaliteitsverlies. Veel spiegelreflexcamera’s leveren deze kwaliteit niet. Vooraf kom ik eerst kijken hoe de situatie is en wat de beste locatie is voor de foto. Uiteindelijk komt dit het beeld ten goede. Alles in overleg. Zoekt u een fotograaf voor een groepsfoto? Neem contact op: info@mauritsvanhout.com   of bel direct: 06-50624221

Ook voor particulieren

Een mooie portretfoto voor aan de muur of om cadeau te doen? In de studio kunt u tot een groep van 3 mensen foto’s laten maken. Op locatie kan ook. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Foto’s kunnen binnen 3 werkdagen worden geleverd in hoge resolutie. Afdrukken is ook mogelijk tot een formaat van 40 x 60 cm. Kijk voor de tarieven hier. Gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Meer voorbeelden?

Uiteraard zijn er nog veel meer voorbeelden dan hier op deze pagina te zien zijn. In mijn zelfstandig bestaan als fotograaf heb ik waarschijnlijk een paar duizend mensen gefotografeerd. In heel veel verschillende settings met heel veel verschillende doelen en opdrachtgevers. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.