Wat ik goed kan

Ervaren portretfotograaf

Expertise nummer 1 is portretfotografie. Op locatie, in de studio. Ruime ervaring met human interest foto’s, conceptuele fotografie en journalistieke portretten. Van websites tot levensecht.

Meer informatie

portret_sky

Een speciale dienst die ik kan leveren is grootformaat fotografie. U heeft een hele hoge kwaliteit en resolutie nodig voor een banner, een product of dienst want de foto wordt echt groot gebruikt. U kunt mij hiervoor bellen aangezien ik werk met een hele bijzondere middenformaat camera. Meer informatie

architectuur ypenburg den haag

Architectuurfotograaf

U kunt ook voor prachtige architectuurfotografie bij mij terecht. In overleg kiezen we het goede moment om de projecten te fotograferen. Belangrijk is dat het object vrij is en dat er mooi licht op staat.  Voor meer informatie kijk op de specifieke architectuurpagina.

rotterdam_skyline

Interieurfotografie voor elk interieur! Klik hier voor meer informatie!

Onderwijsfotografie

Jaarkalender, nieuwsbrief, website. Als school wil je meer dan die afgezaagde stockfoto’s. Je wil echt zijn! Klik hier om te zien wat ik voor jullie kan betekenen!

Productfotografie

Uw product is de moeite waard. U wil daarom haarscherpe foto’s en eventueel ook heel groot. Lees snel verder hoe mijn fotografie u kan helpen succesvol te zijn. Afspraken op maat, een prima service en samenwerking!

Voorbeeld van produktfotografie door produktfotograaf Maurits van Hout uit Den Haag (Rijswijk)

Ervaren congresfotograaf en eventfotograaf.

Zoekt u een ervaren fotograaf met topapparatuur die onopvallend werkt, maar begrijpt wat u bedoelt? Neem direct contact op:

Telefoon: 06-50624221 of mail: info@mauritsvanhout.com

of lees verder

Fotografiecursussen

Ik geef ook cursussen. Interesse? ga naar de cursuswebsite!

Voor meer informatie over vastgoed- of projectfotografie klik hier.