Diensten

Ervaren portretfotograaf

Expertise nummer 1 is portretfotografie. Of het nu gaat om studioportretten of om portretten op locatie; met het portret in de ruimste zin van het woord heb ik heel veel ervaring. Van Human Interest magazines tot glossy vaktijdschriften, van sportmagazines tot uitgaven van het Ministerie van Defensie. Van de eenvoudige portretfoto tot volledige conceptuele fotografie. Ik richt me als portretfotograaf voornamelijk op de zakelijke markt, maar sporadisch werk ik ook voor particulieren. Foto’s kunnen worden aangeleverd voor internet, maar ook voor print.

Portretfotografie met de allerbeste camera

Portretfoto’s worden uitsluitend geschoten met de allerbeste camera ter wereld, geschikt om in hele hoge resolutie (museumkwaliteit) te worden afgedrukt. Dit maakt mijn portretten uniek in kwaliteit en onderscheidend. Elke afspraak is op maat. U kunt me bereiken op telefoonnummer +31 (0) 6 50624221. Of per mail: info@mauritsvanhout.com  *Meer informatie over portretfotografie   *Showcase portretfotografie

portret_sky

Een speciale dienst die ik kan leveren is grootformaat fotografie. U heeft een hele hoge kwaliteit en resolutie nodig voor een banner, een product of dienst want de foto wordt echt groot gebruikt. U kunt mij hiervoor bellen aangezien ik werk met een hele bijzondere middenformaat camera. Meer informatie

                                                 architectuur ypenburg den haag

Architectuurfotograaf bij uitstek

U kunt ook voor prachtige architectuurfotografie bij mij terecht. In overleg kiezen we het goede moment om de projecten te fotograferen. Belangrijk is dat het object vrij is en dat er mooi licht op staat.  Voor meer informatie kijk op de specifieke architectuurpagina.

rotterdam_skyline

Interieurfotografie voor elk interieur! Klik hier voor meer informatie!

Onderwijsfotografie

Ik heb ruime ervaring met fotograferen in het onderwijsveld. Van jaarkalender tot themabrochures, van website tot opening van de nieuwe school. Ik ken de lastige kanten (weinig tijd, budget, begeleiding, voorbereiding en aspecten als de AVG wet) en zoek samen met u naar maatwerkoplossingen. Ook voor uw school/organisatie.

Meer valt te lezen op: Onderwijsfotografie .

Produktfotografie

Ik kan u helpen met de fotografie van uw produkten. Zowel op uw locatie als in zijn studio. Beelden worden geschoten met een high end camera (Hasselblad) en zijn dus haarscherp en vergrootbaar tot vrijwel elk formaat. Ervaring met vele producten, groente, fruit, voeding, sieraden, boormachines, turnpakjes en veel meer. Foto’s kunnen uitgesneden aangeleverd worden voor uw website of medium.

Goede foto’s maken het verschil en zorgen ervoor dat uw produkten opvallen in de massa. Dat maakt fotografie zo belangrijk. Oplossingen op maat mogelijk; betalen per uur of per produkt. Overzichtelijke kosten en kortingen bij volume.

Zoekt u een goede fotograaf voor uw produkten? neem contact op:

tel. 070-3265223

tel. 06-50624221

info@mauritsvanhout.com

Voorbeeld van produktfotografie door produktfotograaf Maurits van Hout uit Den Haag (Rijswijk)

Allround congresfotograaf

Met inmiddels meer dan 100 congressen achter mijn naam kan ik stellen dat ik ruime ervaring heb met congresfotografie. En dat in verschillende branches zoals automotive, communicatie,detailhandel en ook voor Ministeries. Daarnaast een groot aantal events van uiteenlopende aard. Denk aan openingen, produktpresentaties, media-events tot een avondwake voor een omgekomen militair.

Topapparatuur

Alle foto’s worden geschoten met professionele topapparatuur (Nikon en Hasselblad) en foto’s kunnen nog tijdens het congres of event gestuurd worden voor Twitter, uw website of andere internettoepassingen die directe zending vereisen. Ook kunnen foto’s dezelfde dag worden doorgestuurd naar de pers bij urgentie. Hiervoor zijn geen extra kosten verschuldigd, wel is een werkplek met stroom en WIFI noodzakelijk. Afspraken worden altijd per event gemaakt op maat. Mocht u een ervaren topfotograaf zoeken voor uw event of congres, aarzel niet en neem contact op. Telefoon: 06-50624221 of mail: info@mauritsvanhout.com

meer over congres- of eventfotografie

Sinds 1999 geef ik ook cursus. Zelfstandig in Eindhoven en Rijswijk, in opdracht van een culturele stichting in Nuenen en sinds 2015 ook zelfstandig in Nuenen. Cursusmogelijkheden bestaan uit een basiscursus, een privécursus en een vervolgcursus/creativiteitscursus. Bij alle cursussen staat maatwerk voorop. Leren op basis van de leervraag. Ten slotte geef ik samen met een trainer uit de onderwijswereld bedrijfstrainingen op het gebied van communicatie, waarbij met fotografie wordt gewerkt. Meer informatie over de cursussen en trainingen is te vinden op: www.fotografiecursusdenhaag.com