Congresfotografie & events

Congresfotograaf Den Haag (Rijswijk)

Congresfotografie en eventfotografie

U heeft een belangrijk congres en zoekt een congresfotograaf. Effectieve congresfotografie is uw wens. Middels een briefing vertelt u welke onderwerpen voor u belangrijk zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de sprekers, sfeerfoto’s en overzichten van de zaal, maar ook die sponsoren die aanwezig zijn in de pauze-ruimte. U geeft aan welke inhoud voor u telt. Zo kan de nadruk liggen op informeel (losse sfeer, lachende sprekers, gezelligheid in de wandelgangen, bij het buffet) of juist formeel (de nadruk ligt op zakelijk en serieus en beelden zijn vooral beschrijvend).

Daarnaast kan de fotograaf op uw verzoek “aanwezig” zijn en wellicht sommige foto’s in scene zetten, of juist op de achtergrond en registreren. Maar een mix is ook mogelijk natuurlijk. Fotografie is in alle gevallen het maken van keuzes vooraf, waardoor je achteraf altijd het dichtst bij de verwachtingen komt. Daarom is die briefing essentieel. Verder is het belangrijk dat er in de briefing staat hoe er geleverd dient te worden. Wil u tijdens het congres al foto’s online of bijvoorbeeld de website of Twitter, of juist pas na een dag? En hoe groot moeten de te leveren foto’s zijn?

Met al deze vragen en dus ook oplossingen kunt u bij Maurits van Hout Fotograaf terecht. Meer dan honderd congressen, seminars en andersoortige events maken dat ik een doorgewinterde congresfotograaf ben die snapt wat voor u belangrijk is.

Redenen om Maurits van Hout te kiezen

Er zijn een aantal redenen waarom u zou moeten kiezen Maurits van Hout. De eerste is al genoemd; jarenlange ervaring. Ik weet waar ik het over heb, kan met u uitstekend afspraken maken vooraf en nog belangrijker; ik kom ze na. Daarnaast durf ik lastige vragen te stellen als die nodig zijn om tot een beter resultaat te komen. Ik heb een aantal jaren voor het Ministerie van Defensie gewerkt en heb in Den Haag verschillende ministers en ook staatshoofden meegemaakt.

Congres

fotograaf

met ervaring

Ook verzorg ik al jarenlang de congresfotografie van brancheorganisaties uit verschillende sectoren. Met internationale congressen heb ik ook ruime ervaring, de Engelse, Duitse en Franse taal vormen geen hindernis voor mij. Mijn presentatie is rustig; ik schiet bij een spreker niet meer foto’s dan nodig is zodat er geen verstoring plaatsvindt. Uiteraard zijn foto’s van hoge kwaliteit, gemaakt met topapparatuur. Service is van een uitstekend niveau; u kunt nog tijdens het event foto’s online laten zien.