Congresfotografie & events

Congresfotograaf &

eventfotograaf Den Haag

Samen met uw relaties terug kunnen kijken op een inspirerend congres of event, waarbij uiteraard de highlights op een mooie manier zijn vastgelegd. Te denken valt aan sprekers, zaal en sfeer. Maar ook de bedrijvenmarkt in de pauze of de netwerkborrel achteraf. Ik vind het fijn als ik u hiermee kan helpen!

Ervaren congresfotograaf

Ook verzorg ik al jarenlang de congresfotografie van brancheorganisaties uit verschillende sectoren(100+ congressen). Met internationale congressen heb ik ook ervaring, de Engelse, Duitse en Franse taal vormen geen hindernis voor mij. Mijn presentatie is rustig; ik schiet bij een spreker niet meer foto’s dan nodig is zodat er geen verstoring plaatsvindt. Uiteraard zijn foto’s van hoge kwaliteit, gemaakt met topapparatuur. Service is van een uitstekend niveau; u kunt nog tijdens het event foto’s online laten zien.

Snelle levering

Hoe mooi is het om tijdens het event nog al foto’s online te hebben op uw site of social media? Zo betrekt u de bezoekers real live bij het event en ook de mensen die er dit keer niet bij konden zijn. Ik neem dit stuk graag voor mijn rekening!

Foto’s worden dan in lage resolutie verzonden per mail of telefoon en de overige foto’s volgen binnen 1, max 2 werkdagen.

Aanvullende diensten

Als u juist op dat moment alle bestuursleden bij elkaar heeft, is het soms ook een mooi moment om portretten te schieten tussendoor. Twee vliegen in één klap noemen we dat. Ik kan een kleine studio voor u meenemen en opbouwen.

Een andere optie is het maken van een kleine low profile video van de sfeer of juist een spreker aan het woord. Voor informatie over de kosten en de werkwijze neem gerust even contact op!

Waarom kiezen voor mij?

Er zijn diverse goede redenen om voor mij te kiezen. Ik ben zo  vrij er een paar te noemen: ruime ervaring, snelle levering, flexibel, plezierig om mee samen te werken, betrouwbaar, realistisch kostenplaatje en topapparatuur. Heeft u meerdere events of congressen? Dan kan u kosten besparen door een combinatieafspraak te maken!