Bedrijfsfotografie Den Haag

Bedrijfs
fotografie
Den Haag

Portretfotografie

Productfotografie

gebouwen/architectuur

Wat houdt bedrijfsfotografie in?

Bedrijfsfotografie in Den Haag, maar ook daarbuiten uiteraard, betekent voor mij samen met de klant zoeken naar oplossingen voor zijn probleem. Dat kan heel veel inhouden. Het belang van uw bedrijf staat voorop. Van portretten van uw medewerkers tot de opening van uw nieuwe kantoor. Van uw prachtige nieuwe pand tot een reportage op de werkvloer die perfect laat zien wat u als bedrijf doet. En uiteraard kunt u ook terecht voor de fotografie van uw producten. We zullen hieronder een paar zaken op een rijtje zetten.

 

Portretfotografie brengt uw bedrijf tot leven op de website

Klanten willen graag zien met wie ze te maken hebben. Een online fotoalbum van uw medewerkers kan u daarbij helpen. Consistent gefotografeerd (allemaal hetzelfde licht, achtergrond en zelfde positie) en van de allerhoogste kwaliteit. Maar ook een prachtig portret van de eigenaar of een medewerker die iets bijzonders heeft gepresteerd voor in uw intern/extern magazine helpt uw bedrijf een gezicht te geven. U kunt ervoor terecht bij Maurits van Hout Fotograaf gevestigd in Rijswijk bij Den Haag. Uiteraard heeft Maurits van Hout fotograaf ook ruime ervaring met het maken van groepsfoto’s. Van 200 gedecoreerde militairen tot 150 docenten van een middelbare school. Van deelnemers aan een internationale conferentie tot een groepsfoto van de Nationale turnploeg uit 1972, ervaring volop. Alle afspraken op maat, foto’s worden gemaakt met Hasselblad zodat u de allerhoogste kwaliteit krijgt. High End fotografie ook voor uw bedrijf.

Voorbeeld van portretfotografie door Maurits van Hout Den Haag; een online smoelenboek van uw medewerkers
Een online fotoalbum met al uw medewerkers geeft uw bedrijf een gezicht.

Productfotografie; laten zien wat u te bieden heeft!

Of het nu autobanden zijn of turnpakjes, sieraden of fruit, Maurits van Hout fotograaf uit Den Haag (Rijswijk) heeft er ruime ervaring mee. Productfotografie op maat. De producten kunnen worden gefotografeerd op uw locatie of in de studio. Door de high end camera zijn alle producten extreem groot te gebruiken in communicatie-uitingen. Enorme formaten zijn mogelijk dus. En haarscherp. Productfotografie is mogelijk op verschillende manieren. Een afspraak met kosten per product of fotografie op urenbasis. En qua gebruiksdoel: foto’s kunnen worden uitgesneden zodat u ze willekeurig kan gebruiken op elke website met elke achtergrond.  Alles in goed overleg. Dus aarzel niet als u producten heeft die vastgelegd moeten worden en neem contact op!

 

 

Gebouwen; zowel de binnen- als de buitenkant van uw gebouw(en) laten zien.

Uw bedrijf is bijzonder. U maakt keuzes en vindt het belangrijk om die te laten zien. Uw bedrijfspand mag gezien worden. Zowel van binnen als van buiten. En daarvoor heeft u goede foto’s nodig. Foto’s die u zelf niet kan maken. Met een high end topcamera kan Maurits van Hout Fotograaf uit Den Haag (Rijswijk) dit voor u oplossen. Hij heeft ruime ervaring met interieurfotografie (winkels, scholen, kinderdagverblijven, huizen en hotels) en architectuurfotografie en kan uw bedrijfsgebouw representatief fotograferen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

voorbeeld van interieurfotografie door Maurits van Hout Fotograaf. Ook dit is bedrijfsfotografie.
Voorbeeld van interieurfotografie door Maurits van Hout Fotograaf

 

Nieuwsfotografie; cruciale bedrijfsfotografie

We zagen dat voor de beeldvorming van uw bedrijf uw portretten, uw producten en uw locatie een belangrijke rol spelen. Maar uiteraard moeten uw klanten ook weten dat u leeft; dat er nieuwe producten zijn, dat u een nieuwe machine in bedrijf neemt, dat uw team gegroeid is en uw bedrijfshal groter dan ooit. Kortom ze willen weten welk nieuws u heeft. En ook voor nieuwsfotografie heeft u een vakfotograaf nodig. Een professional die weet hoe hij op geschikte wijze die cruciale opening in beeld brengt. Nieuwsfeiten die uw bedrijf positief onder de aandacht brengen en een perfect teken van leven naar de klanten en relaties zijn. Maurits van Hout kan dit ook voor u verzorgen. Foto’s worden direct dezelfde dag aangeleverd voor media en uw eigen website/social media.

voorbeeld van nieuwsfotografie; de opening van uw nieuwe pand.
voorbeeld van nieuwsfotografie

De bedrijfsreportage; ideaal om te laten zien wat u doet!

Laten zien hoe uw bedrijf werkt. Aan de hand van foto’s uitleggen wat uw bedrijf speciaal maakt en de verschillen activiteiten tonen; gewoon een paar goede redenen voor een bedrijfsreportage. Als vakfotograaf kan fotograaf Maurits van Hout uit Den Haag (Rijswijk) u helpen! zowel inhoudelijk (wat in beeld brengen en wat niet) als qua uitvoering. In goed overleg gaan we dan kijken wat belangrijk is om te communiceren naar uw doelgroepen. Neem contact op om uw bedrijf op een geschikte manier voor het voetlicht te brengen!

voorbeeld van een bedrijfsreportage