Architectuurfotografie

Architectuur
fotografie

"Wat maakt het ontwerp van dit architectenburo of deze architect nu zo bijzonder?"

…de cruciale vraag bij een aanbesteding…

U kunt  het antwoord geven! Aan de hand van foto’s van eerdere projecten in de setting en het licht dat u graag wil! In een kwaliteit die passend is bij uw werk. En op manieren die u wil. Op uw website, in brochures en eventuele op wandgrote foto’s in uw studio. Lees verder waarom.

“Ieder project is anders”

Of u nu een architect een projectontwikkelaar of een toeleverancier bent, voor u allen geldt; ieder project is uniek en toont de kwaliteiten die u te bieden heeft. Dat vraagt om afstemming en oplossingen op maat. Ik lever die graag en kom graag met u in gesprek over een passende fotografieoplossing. De kosten hoeft niet het probleem te zijn. Immers er zijn meer partijen gebaat bij goede foto’s. Ik leg u graag uit hoe dit werkt.

Wie gingen u voor?

Klanten zijn; architectenbureau’s, een kinderdagverblijvenorganisatie, scholen en bouwgerelateerde ondernemingen. Maar er is ruimte voor nog veel meer. Fijn als ik ook met u kan samenwerken!

     “Waarom kiezen voor mij?”

Ervaring, enthousiasme en een uitstekende camera (Hasselblad) om te beginnen. Daarnaast een fijne samenwerking gericht op het oplossen van uw vraag. En tenslotte: het tarief maakt deze kwaliteit bereikbaar voor u. Een faire prijs.

Ok. Ok. Nog 1 argument om u over de streep te trekken: op de eerste opdracht krijgt u altijd 50% korting op de totale factuur! Hoor ik u snel?

 

Ik kom het u graag tonen. U kunt me bereiken op tel. 0650624221 voor een afspraak. Online is ook een optie via zoom of MS Teams.