Architectuurfotografie

Architectuur
fotografie

Als ervaren architectuurfotograaf hoef ik u niet te vertellen hoe belangrijk het is om de essentie van het ontwerp in beeld te brengen. Juist die keuzes die maken dat juist uw gebouw zo bijzonder is. Dat kan altijd het beste in samenwerking. Uiteraard heb ik als fotograaf gevoel voor esthetiek, echter de ins en outs van een gebouw kan niemand beter vertellen dan u als architect. Ik zoek daarom altijd naar samenwerking met de klant en een goede afstemming.

Afspraken op maat

Ieder project, ieder gebouw is specifiek. Dat kan te maken hebben met ligging, bereikbaarheid, maar ook met vorm en structuur etc. Zon op het gebouw ja of nee en wanneer, wel of niet met mensen.. al dat soort factoren. Dat betekent dat we met elkaar de samenwerking zoeken om te komen tot het gewenste resultaat. Soms moet een project daarom ook vaker bezocht worden.

Architectuurfotografie met bijzondere mogelijkheden

Als pluspunt van mijn fotografie kan ik u aangeven dat ik werk met de allernieuwste Hasselbladcamera en mijn foto’s daardoor uitblinken in scherpte, kleurechtheid en diepte.  Daarnaast zijn de bestanden extreem groot waardoor u foto’s op hele grote formaten (bv banners voor beurzen) kan gebruiken zonder in kwaliteit in te boeten. Deze camera is vrij uniek in Nederland; bij  mij kan u ervoor terecht. Neem vrijblijvend contact op via: tel. 06-50624221 of via info@mauritsvanhout.com  U kunt foto’s komen bekijken, ik kan ze op uw kantoor, bedrijfslocatie laten zien.

Klanten zijn; architectenbureau’s, een kinderdagverblijvenorganisatie, scholen en bouwgerelateerde ondernemingen. Fijn als ik ook met u kan samenwerken!