Architectuurfotografie

Architectuurfotograaf
Maurits van Hout

Een goede architectuurfotograaf zorgt ervoor dat uw project of bijzondere gebouw wordt vastgelegd op een manier die niet alleen de essentie van het gebouw laat zien, maar ook de schoonheid. Vormen, kleuren, maar ook de plek in de omgeving. Daarnaast kan een gebruiksdoel getoond worden. Ieder fantastisch project verdient de allerbeste foto’s.

Afspraken op maat

Ieder project, ieder gebouw is specifiek. Dat kan te maken hebben met ligging, bereikbaarheid, maar ook met vorm. Zo kan het ene gebouw wel vanuit een omliggend gebouw geschoten worden en het andere uitsluitend vanaf de grond. Of moet er juist met regenwolken geschoten worden in plaats van met zon. Allerlei redenen waardoor het ene project meer tijd vergt en soms ook meer bezoeken, voor het resultaat naar wens is. Essentie is wel dat er altijd transparante afspraken zijn over prijs en levering en inhoud van het beeld. Daar staat architectuurfotograaf Maurits van Hout uit Den Haag (Rijswijk) voor.

Architectuurfotografie met bijzondere mogelijkheden

De foto’s die ik schiet zijn bijzonder omdat ze geschoten worden met de allernieuwste Hasselbladcamera en daardoor uitblinken in scherpte, kleurechtheid, diepte en de bestanden extreem groot zijn, waardoor u foto’s op hele grote formaten kan gebruiken zonder in kwaliteit in te boeten. Deze camera is vrij uniek in Nederland; bij  mij kan u ervoor terecht. Neem vrijblijvend contact op via: tel. 06-50624221 of via info@mauritsvanhout.com  U kunt foto’s komen bekijken, ik kan ze op uw kantoor, bedrijfslocatie laten zien.

Klanten zijn; architectenbureau’s, een kinderdagverblijvenorganisatie, scholen en bouwgerelateerde ondernemingen. Fijn als ik ook voor u iets kan betekenen!