Over mij

Over mij

Professioneel fotograaf sinds 2002

Sinds 2002 ben ik professioneel fotograaf. Als kind fotografeerde ik al veel en uiteindelijk besloot ik na jaren fotografieopleidingen en een eindexamen aan de Kunstacademie (afdeling Fotografie Hogere Graad) in het Belgische Mol de stap te maken voor mezelf te beginnen. Dat wil echter niet zeggen dat ik uitgeleerd ben. Fotografie vergt veel technische kennis en die moet telkens worden ge├╝pdatet. Zowel qua apparatuurkennis en belichtingstechnieken als qua beeldbewerkingstechniek.

Ruime ervaring

Ik heb ruime ervaring met portretten voor diverse doeleinden (magazines, websites, boeken en advertorials), heb onder andere een aantal jaren gewerkt als hoofdfotograaf voor het Ministerie van Defensie regio Den Haag en ben zeer ervaren met events zoals congressen (inmiddels meer dan 80). Daarnaast heb ik volop ervaring met interieurfotografie (juwelierszaken, scholen,kinderdagverblijven en projecten voor architecten).

Fotografie is voor mij een absolute passie en en een dag niet gefotografeerd is een dag niet geleefd. Dat uit zich ook in zijn vrije werk waarbij hij vaak op straat fotografeert in steden als Antwerpen, Amsterdam en Parijs. In de avonduren ben ik daarnaast regelmatig te zien als fotograaf bij jazzoptredens.

Drijfveren

Mijn drijfveren zijn nieuwsgierigheid naar mensen en dingen en de wens iets vast te leggen dat de moeite waard is gezien te worden.

Omdat ik samenwerken en delen belangrijk vind geef ik ook cursus in mijn studio in Rijswijk en in Nuenen, waarbij ik anderen help meer uit hun hobby/passie te halen.

Op deze site een kleine selectie van mijn werk bij de showcases. Veel plezier met het bekijken ervan.