Algemene Informatie Maurits van Hout Fotograaf Rijswijk (Den Haag)

Over deze website van professioneel fotograaf Den Haag Maurits van Hout

Sinds januari 2017 bestaat deze website.

Aanpassingen

Elke dag vinden er nog aanpassingen plaats. Dit kan betekenen dat soms (nog) niet alles perfect werkt, excuses voor het ongemak. De website is gemaakt voor een resolutie van 1600 pixels breed.

Responsive

De website is responsive. Dit betekent dat u de website ook op een tablet of een telefoon kan bekijken. Uiteraard ziet het er dan wel anders uit. Voor de volledige kwaliteit van foto’s zou uw beeldscherm een resolutie moeten hebben van 1600 pixels breed. Kleiner kan, maar dan ziet u dus niet alles op de perfecte manier. Een website is beperkt.

Werkelijke kwaliteit

Als u de werkelijke kwaliteit van een gemaakte foto wil zien, dan kunt u het beste een afspraak maken. U kunt mij bereiken via: telefoon: 06-50624221 of mail: info@mauritsvanhout.com

Professioneel fotograaf niet alleen in Den Haag, maar door het hele land

De website dient om u als klant of als liefhebber  van fotografie een beeld te geven van de fotografie van Maurits van Hout Fotograaf. U kunt voor een ruim aanbod aan fotografie bij mij terecht. Niet alleen in de regio Den Haag, maar ook bv in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Voor een aantal opdrachtgevers werk ik landelijk.

Portretfotograaf pur sang

Ruime ervaring met portretten. Van individuele fotoseries voor portfolio’s of eigen website tot complete “smoelenboeken” voor bedrijven/organisaties, u kunt ervoor terecht. Daarnaast uiteraard journalistieke portretten voor magazines/publicaties. Niet uitsluitend in Den Haag of Rijswijk, maar door heel Nederland

Interieurfotografie, bedrijfspanden en meer

Foto’s van uw bedrijfspand, bedrijfsauto’s, bouwprojecten, scholen, kinderdagverblijven etc. Ik kan u ermee helpen. Laat mij als professionele fotograaf u helpen uw bedrijf beter te visualiseren, zodat u krachtig over komt naar buiten toe.

Professionele fotograaf voor tevreden klanten!

Mijn doel is tevreden klanten. Het gaat er mij om dat u uw doel bereikt met mijn foto’s. Daarvoor is communicatie heel belangrijk. Weten wat je aan elkaar hebt en transparantie over kosten. Elke opdracht is maatwerk. Kwaliteitsfotografie.