Algemene Informatie

Cuba, Havana

Over de website

Deze site bestaat sinds 2017. In de tussentijd is er veel aangepast. Het idee is dat u makkelijk kan vinden wat u zoekt en een aardig idee krijgt van wat ik voor u kan betekenen. De site is gemaakt voor meerdere schermen; desktop, mobiel, i-pad en laptop. Dat is zoveel mogelijk afgestemd, maar soms ziet het er net even minder uit dan op het grote beeldscherm. Excuses daarvoor.

Disclaimer

Het kan zijn dat gegevens, om wat voor reden dan ook niet meer actueel zijn. Voor afspraken over tarieven verwijs ik altijd naar de afspraak die we samen maken. Ik zal deze bevestigen per e-mail. Voor elke afspraak gelden de algemene voorwaarden tenzij anders overeengekomen.

Voorbeelden

Alle getoonde foto’s op deze site zijn van mij. Als er portretten op staan, dan staan deze erop met toestemming van de geportretteerde.

 

Professioneel fotograaf niet alleen in Den Haag, maar door het hele land

De website dient om u als klant of als liefhebber  van fotografie een beeld te geven van de fotografie van Maurits van Hout Fotograaf. U kunt voor een ruim aanbod aan fotografie bij mij terecht. Niet alleen in de regio Den Haag, maar ook bv in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Voor een aantal opdrachtgevers werk ik landelijk.

Portretfotograaf pur sang

Ruime ervaring met portretten. Van individuele fotoseries voor portfolio’s of eigen website tot complete “smoelenboeken” voor bedrijven/organisaties, u kunt ervoor terecht. Daarnaast uiteraard journalistieke portretten voor magazines/publicaties. Niet uitsluitend in Den Haag of Rijswijk, maar door heel Nederland

Interieurfotografie, bedrijfspanden en meer

Foto’s van uw bedrijfspand, bedrijfsauto’s, bouwprojecten, scholen, kinderdagverblijven etc. Ik kan u ermee helpen. Laat mij als professionele fotograaf u helpen uw bedrijf beter te visualiseren, zodat u krachtig over komt naar buiten toe.

Professionele fotograaf voor tevreden klanten!

Mijn doel is tevreden klanten. Het gaat er mij om dat u uw doel bereikt met mijn foto’s. Daarvoor is communicatie heel belangrijk. Weten wat je aan elkaar hebt en transparantie over kosten. Elke opdracht is maatwerk. Kwaliteitsfotografie.