19.12.2019. Vandaag weer eens de site bijgewerkt. In de afgelopen periode weer een aantal portretreportages geschoten voor een aantal vakbladen. Van onderwijs tot retail of automotive. Ook online is weer het een en ander van mij gepubliceerd. Op de pagina publicaties is meer te zien van publicaties. Ook in een uitgave van Platform Stad zijn een aantal foto’s van mij gebruikt van bijeenkomsten die ik voor ze vastleg. Mooi om te zien hoe foto’s een effectief middel zijn om communicatie te versterken. En er is niks beter dan echt of realistisch in plaats van de gelikte stockfoto’s die nu niet echt heel inspirerend zijn met het perfecte stralende glimlachende gezinnetje of het kind dat al perfect was voor het geboren was. Bij portretfoto’s kunt u zien wat ik voor u kan betekenen. Boekt u tussen 15 december en 15 januari 2020 een mooie portretsessie krijgt u 20% korting, klik hier voor de aanbieding! Voor iedereen alvast natuurlijk een mooie kerst toegewenst!