28 oktober 2019. Nu de dagen korter worden en de zomer definitief verdreven lijkt is het weer ruimschoots tijd voor de congressen en bijeenkomsten. En wat is nu mooier dan na afloop op een positieve manier terugkijken op een geslaagd event met uw klanten, relaties en bezoekers. Dat kan met mooie foto’s achteraf, maar ook met een (extra) video. Low-profile, maar net weer even anders met een muziekje eronder.

In de afgelopen periode heb ik al een aantal bijeenkomsten/congressen vastgelegd en ik moet zeggen het is altijd leuk om te zien hoe een zaal enthousiast reageert op een spreker. Of mensen die op een ontspannen manier met elkaar in gesprek zijn over ervaringen en mogelijkheden. Leuk voorbeeld hiervan was het lustrumcongres bijvoorbeeld van Branche-organisatie BVPA, waar ook het thema verbinding een rol speelde. Klik hier voor voorbeelden op hun site.

Maar ook kleinere seminars zoals bijvoorbeeld van Eprom,  die een leuk event hadden in Rijswijk waren leuk.

Als fotograaf ben ik dan meestal heel low profile aanwezig. Niet ratelen met de camera, maar selectief de momenten kiezen en onopvallend te werk gaan. En leveren doe ik op maat. Zo kunnen klanten dezelfde dag nog een paar foto’s krijgen voor internet (Twitter soms tijdens het event nog) en is een kleinschalige sfeervideo redelijk betaalbaar als extra optie. Soms is het handig om voor de start nog even het personeel op de foto te zetten. U bent aan zet. Alles in overleg en naar tevredenheid.

Ik sta uiteraard open voor nieuwe samenwerkingen, dus als u een mooi event of congres heeft dat de moeite waard is om vast te leggen, dan hoor ik het graag natuurlijk! U kunt mij bereiken op tel. 06-50624221 of via een mail: info@mauritsvanhout.com

Op deze pagina wat meer informatie. En op deze pagina vindt u juist weer een aantal voorbeelden.

En om de stap nog makkelijker te maken; voor nieuwe klanten is er in de maand november een mooie kortingsactie, klik daarvoor hier.