12.9.2019. Dat een stad in fases wordt gebouwd en daardoor naast verschillende bouwstijlen ook verschillende indelingen kent en dat er telkens ontworpen en gebouwd wordt met de kennis van dat moment  kon ik me voorstellen. Maar de vele manieren waarop je, vanuit onder andere stedenbouwkundige hoek,  kunt denken over hoe een stad er wenselijk uit zou moeten zien is heel fascinerend. In een panel van deskundigen wordt gekeken wat er nodig zou zijn voor Den Haag en hoe wijken met elkaar verbonden kunnen worden door bijvoorbeeld bijzondere stadsstraten. En welke functies er in zo’n straat aanwezig moeten zijn. Fascinerend. Platform Stad speelt een belangrijke rol om mensen binnen een stad met elkaar in gesprek te brengen. Op hun website zie en lees je meer..

 

 

Noot: acquisitie naar aanleiding van nieuwsberichten wordt niet op prijs gesteld.