23.4.2018. Over 2 dagen is het zover en wordt de multifunctionele accommodatie Vlechtwerk geopend in Werkendam. Voor het architectenburo No-Label uit Rotterdam had ik het genoegen de foto’s te mogen maken. Jullie mogen terecht trots zijn op een heel mooi complex. In het gebouw zitten namelijk meerdere scholen, een bibliotheek, de kinderopvang en een dorpshuis. Wat wil je nog meer! In het gebouw zelf ook een groot aantal pareltjes aan bijzondere meubels en faciliteiten zoals lokalen die al naar gelang de vraag op maat gemaakt kunnen worden. Bijzonder ook is het gebruik van de openbare ruimte. Zo is er een speelterrein bij de school doordeweek en in het weekeinde is het een parkeerplaats voor de kerk. Wat mij betreft de school van de toekomst!

Voorbeeld van architectuurfotografie door fotograaf maurits van hout uit Rijswijk bij Den Haag
MFA Vlechtwerk Werkendam

 

Meer weten over mijn architectuurfotografie? Kijk op: architectuurfotografie