19.12.2017 Na een aantal jaren was het weer tijd voor een nieuw logo. Was het vorige logo speels en divers qua kleuren, het nieuwe logo is strakker en staat voor wat ik nu doe. Namelijk met hart en ziel de knop van een high end camera induwen om de allerhoogste kwaliteit te bieden voor u. Ook in 2018 ben ik er namelijk weer voor u en gaan we samen werken aan de allerbeste beelden.

Interieurfotografie, architectuurfotografie en portretfotografie; de hoofdpijlers van wat ik doe…

De mooiste interieurfoto’s, architectuurfotografie die de mooiste gebouwen laten zien en portretten die persoonlijk zijn. Om de hoofdpijlers te benadrukken. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor bedrijfsreportages, publiciteitsfoto’s en evenementen zoals congressen.

 

                       Vanaf 8 januari 2018 ga ik met u een prachtig nieuw jaar in!

Vanaf maandag 8 januari 2018 ben ik weer voor u beschikbaar om samen met u tot hele mooie beelden te komen. Beter, groter en mooier dan ooit.

High End fotografie, wat is dat?

U las het al hierboven. Ik werk met een high end camera. Met deze camera (Hasselblad) kan ik foto’s leveren die tot extreem grote formaten te vergroten zijn. Goed voor banners, reclamefoto’s en grote foto’s op de website. Scherper dan ooit. Bij portretten zijn de huidtinten beter en completer. Dit is geen spiegelreflexcamera maar een middenformaatcamera met een hele grote chip.

Wilt u weten wat het voor u kan betekenen? Neem contact met mij op:

telefoon: 06-50624221 of info@mauritsvanhout.com