Zoetermeer, 4 september 2017

Met het onthullen van het nieuwe logo op SBO De Horizon in Zoetermeer opende wethouder Vugs niet alleen het nieuwe schooljaar maar ook de nieuwe inrichting van de school waarbij er samengewerkt wordt met partijen als De Drie Ballonnen (kinderopvang) en Kombino. Daarnaast gaat de school een expertisepunt leveren voor passend en inclusief onderwijs. Op het schoolplein waren er diverse activiteiten voor de kinderen.

Zoetermeer 31 augustus 2017. Wethouder Isabelle Vugs opent de geheel verbouwde Basisschool De Horizon in Zoetermeer. foto: met het verwijderen van de folie van het nieuwe naambord heeft Wethouder Vugs de vernieuwde school zojuist geopend!
Zoetermeer 31 augustus 2017. Wethouder Isabelle Vugs opent de geheel verbouwde Basisschool De Horizon in Zoetermeer.; foto: kinderen ,leerkrachten en ouders in afwachting van de onthulling.
Zoetermeer 31 augustus 2017. Wethouder Isabelle Vugs opent de geheel verbouwde Basisschool De Horizon in Zoetermeer. foto: op het schoolplein allerlei leuke activiteiten.
Zoetermeer 31 augustus 2017. Wethouder Isabelle Vugs opent de geheel verbouwde Basisschool De Horizon in Zoetermeer.
Zoetermeer 31 augustus 2017. Wethouder Isabelle Vugs opent de geheel verbouwde Basisschool De Horizon in Zoetermeer.

Zoekt u ook een fotograaf voor uw opening of evenement? neem contact op: tel 06-50624221 of via info@mauritsvanhout.com