29.8.2017. Op 18 augustus waren we even terug in de jaren 60 in Rijswijk. Op het plein voor het Stadhuis stond een drive-in bios.  Mensen konden een kaartje verdienen met boodschappen te doen in Winkelcentrum De Boogaard en zo’n 60 auto’s stonden op het plein  om te kijken naar Grease, die rock’n roll klassieker met Olivia Newton John en John Travolta.  Het was helaas geen hele zwoele zomeravond, maar er waren mensen met een cabrio die op de deuren van hun auto gingen zitten!  Geluid van de film kregen de mensen via een speciaal FM kanaal aldus het bedrijf Mobiloscoop dat het scherm en de led projector regelde. In de auto vooral mensen die aan het genieten waren. Leuk initiatief.

August 18 2017 Rijswijk, open air cinema at The Boogaard
August 18 2017 Rijswijk, open air cinema at The Boogaard

 

August 18 2017 Rijswijk, open air cinema at The Boogaard