28 juli 2017. Terwijl iedereen nog volop van de zomer en de vakantie aan het genieten is, zijn hier alvast de data van de nieuwe fotografiecursussen. Zo kun je een leuke basiscursus fotografie volgen in Rijswijk (Den Haag) en in Nuenen en start er sowieso een mooie vervolgcursus fotografie in Nuenen. Later zal er ook weer een vervolgcursus starten in Rijswijk.

Basiscursus fotografie helpt je jouw spiegelreflex onder de knie te krijgen

In de basiscursus fotografie leer je jouw spiegelreflexcamera onder de knie te krijgen, hoe te fotograferen bij moeilijk licht, wat een mooie compositie is en hoe je uiteindelijk jouw mooie foto’s kan bewerken op de computer. Deze cursus start op de woensdag in Rijswijk (bij Den Haag) en op zaterdag in Nuenen. Groepen zijn nooit heel groot zodat er aandacht is voor iedereen. Ook is er volop ruimte voor oefenen.

Vervolgcursus fotografie voor de gevorderde fotograaf

In de vervolgcursus ga je workshops doen met verschillende onderwerpen in de fotografie. Je dient dan ook de basis onder de knie te hebben. Daarnaast werk je aan opdrachten en bespreek je in de groep jouw beste foto’s. Als je jouw fotografie wil verdiepen in een leuke groep is dit een mooie kans. Bij de vervolgcursus ben je ook met de systeemcamera welkom. Klik hieronder voor de diverse cursussen:

Basiscursus Nuenen: 16 september 2017

Basiscursus Rijswijk: 13 september 2017

Vervolgcursus Nuenen: 16 september 2017 (cursus zit vol, misschien extra groep)

 

Meer informatie via de links of via: info@mauritsvanhout.com

Uiteraard kun je ook telefonisch contact: 0650624221

tot september!