Aanbieding

15 JAAR MAURITS VAN HOUT FOTOGRAAF

Sinds januari 2002 ben ik begonnen als fotograaf, sinds januari 2003 was ik dit officieel door mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit betekent dat ik in januari 2018 officieel 15 jaar beroepsfotograaf ben!

Om dit te vieren heb ik 2 dingen:

  • een mooie aanbieding die geldt in de maand januari 2018.

  • een nieuw logo

Lees hieronder meer!

Maurits van Hout Fotograaf 15 jaar vakfotograaf in Den Haag (Rijswijk)

Een nieuw logo!

Eind december was het nieuwe logo klaar en we beginnen dus nu in januari met een nieuw vers logo voor de komende jaren. Sinds januari 2017 ben ik namelijk begonnen met “high end photography”, oftewel fotografie met een camera die beelden schiet in een veel hogere resolutie en kwaliteit dan een traditionele spiegelreflexcamera. Scherper, groter en met nog veel betere kleuren.

Het nieuwe logo symboliseert de ontspanknop die ik voor u induw om te komen tot de allerbeste resultaten, na 15 jaar is er nog steeds ruimte voor verbetering, omdat niet alleen de fotografie evolueert, maar ik ook. Ik doe het graag voor u, zodat ook u verder kan groeien!

Aanbieding nieuwe klanten: 40% korting!

Omdat ik het belangrijk vind dat steeds meer bedrijven, organisatie, ondernemers en personen de waarde van high end photography gaan zien en mijn kwaliteit leren kennen, is het mogelijk in de maand januari een opdracht te boeken en te betalen met een korting van maar liefst 40%. Uitvoering kan eventueel later plaats vinden. de korting wordt gerekend over het totale bedrag exclusief btw.

Laat het jaar fotografisch goed beginnen en neem contact op! telefoon: 0650624221 of via mail: info@mauritsvanhout.com

Aanbieding bestaande klanten 25% korting!

Voor bestaande klanten geldt de gehele maand januari een korting van 25% op de gehele rekening exclusief btw. Voorwaarde is wel dat de opdracht besteld en betaald dient te worden in de maand januari. De uitvoering kan eventueel later plaatsvinden.

Voor informatie of het maken van een boeking kunt u me bereiken op het bekende nummer: tel. 0650624221 of via info@mauritsvanhout.com